Opis forum
Gość
a jak zdobyc smoka?
Gość
Eee jak wykonac dragon egg saga u warlica co trzeba zabic te potwory element. zeby wejsc to tej jaskini gdzie jest ta kamienna glowa trzeba miec dragon amulet?? to jest u niego 3 zadanie z dragon egg. nie moge tego zrobić
Gość
Kto wie jak zrobic 5 questa u Warlica ????
Gość
d
Oto moja postać:
Ile mam gold?:
54 545 200
Jaki mam lvl?:
999
Jaka jak moja najlepsza broń?:
Axe sword of Darknes Realy.
Ile gra w Dragon Fable?:
2Lata.
Ile mam Dragon Coison?:
700 000 000
Czy mam dragon Amulet?:
Tak
jestem hackerem?:
Tak
Mogę mieć wszystkie klasy?:
Tak
Więcej pytań proszę o zadanie na forum.
jestem początkujaca i moze smieszne ale czy jak wciskam "buy Amulet" to płace coś? A wogóle co daje ten amulet?
RE:
Dragon Amulet daje ci moc dzięki której możesz mieć smoka, i dostęp do najlepszych broni takich jak axe sword of Darkness.
Dragon Amulet umożliwia ci dostęp do najlepszych broni, i można mieć dzięki jego sile Dragon Coison.
Lub można go shakować tak jak ja ;p
Dragon Amulet daje ci nie wyobrażalną siłę.
Ostatnio edytowany przez Setinn (2010-02-16 19:14:57)
Gość
ja mam 4o lvl a kto niewiezy pisac na gg 5687634 dam mu ID... xdd
Gość
Mam 1 pytanie jak zhakować Dragon Amulet???
New member
dwcio napisał:
Mam 1 pytanie jak zhakować Dragon Amulet???
Możesz znaleźć sporo instrukcji na YouTubie poprzez wpisanie Dragon Amulet Hack. Ale niekoniecznie muszą działać, niektóre to podpuchy i podobno jak się podąży za tymi instrukcjami to coś ci się może np. stać z kontem albo z postacią albo po prostu nie działają.
Gość
Gdzie wpisać ip, żeby z kimś walczyć?
Gość
Siema. Gdzie w DF można kupić smoka?
Gość
Mam do zamienienia konto na dragon fable lvl 58 woj dobre bronie mały smok itp wymienie sie za konto na innej grze internetowej pisac 24356586
Gość
Setinn napisał:
Oto moja postać:
Ile mam gold?:
54 545 200
Jaki mam lvl?:
999
Jaka jak moja najlepsza broń?:
Axe sword of Darknes Realy.
Ile gra w Dragon Fable?:
2Lata.
Ile mam Dragon Coison?:
700 000 000
Czy mam dragon Amulet?:
Tak
jestem hackerem?:
Tak
Mogę mieć wszystkie klasy?:
Tak
Więcej pytań proszę o zadanie na forum.
jestem początkujaca i moze smieszne ale czy jak wciskam "buy Amulet" to płace coś? A wogóle co daje ten amulet?
RE:
Dragon Amulet daje ci moc dzięki której możesz mieć smoka, i dostęp do najlepszych broni takich jak axe sword of Darkness.
Dragon Amulet umożliwia ci dostęp do najlepszych broni, i można mieć dzięki jego sile Dragon Coison.
Lub można go shakować tak jak ja ;p
Dragon Amulet daje ci nie wyobrażalną siłę.
a ja nie mam amuletu da się go zdobyć za darmo
kokos787 napisał:
Eee jak wykonac dragon egg saga u warlica co trzeba zabic te potwory element. zeby wejsc to tej jaskini gdzie jest ta kamienna glowa trzeba miec dragon amulet?? to jest u niego 3 zadanie z dragon egg. nie moge tego zrobić
pozniej jak zrobisz tamte 2 zadania i zaczekasz pare dni zniknie to dla dragon amulet
Gość
Wie ktoś jak zdobyć DA za darmo?